Credem că somnul este superputerea oamenilor.

Am petrecut ani de zile studiind magia și știința somnului. Noi stim ca somnul reprezinta doza de energie care sta la baza activitatilor noastre zilnice si care ne poate influenta starea de spirit. Ne face mai prietenosi, mai rapizi… chiar si mai calmi. Daca toti am avea un somn odihnitor lumea ar fi un loc mai bun.

Suntem primii din industria noastră si unici importatori al  brand-ului Ozdilek, care este cel mai cautat brand de textile din Turcia recunoscut pentru produsele de calitate care sunt fabricate din materiale 100% organice.

Inca din 2015 am adus pe piața românească produsele noastre de calitate superioara destinate caselor si incercam sa le oferim la preturi cat mai accesibile.

Astăzi avem disponibile în stocul nostru sute  de modele din diferite sortimente. Lucrăm din greu să oferim clientului o experinta placuta pe site-ul nostru  si incercam sa oferim produsele la cel mai accesibil preț in raport cu calitatea.

Articolele noastre provin din țara renumita a bumbacului Turcia . Importăm brand-uri cunoscute în toată lumea, cum ar fi Ozdilek sau Thalia .

1578
CLIENTI FERICITI
2456
COMENZI FINALIZATE
15
MEMBRII ECHIPEI
3
MAGAZINE FIZICE

Vrem ca lumea să iubească somnul la fel de mult ca noi.

Abordarea noastră este simplă. Calitatea este cel mai important lucru. Produsele trebuie  să fie din materiale organice si sa arate extraordinar. Folosim cele mai  bune materiale: bumbac turcesc 100% organic  cu fir lung, sateen și bumbac egyptean.

Categoriile care ne reprezinta

Dormitor

DORMITOR

Noi iti facem patul mai confortabil.

Bucatarie

BUCATARIE

Detinem o gama larga de articole de bucatarie

living

LIVING

Produse cu un design oriental pentru livingul tau.

Prosoape

BAIE

Textile pentru baie din  bumbac 100% organic.

Prezentarea Noastra

Suntem foarte fericiti deoarece am putut aduce pe piata din Romania cel mai mare brand de textile din Turcia.

RECOMANDARI

Suntem si aici

@morrisalexander_home

RESPECT YOUR HOME!

?Veranda Mall ?Unirea Shopping Center