Suport

Scrie-ne un e-mail prin formularul de mai jos sau trimite-ne un e-mail direct la:

TRIMITE-NE UN MESAJ

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

INFORMATII DE CONTACT

Bulevardul Voluntari, Nr. 85
Voluntari, Ilfov
Romania

Ai vreo intrebare cu care te putem ajuta? Trimite-ne un e-mail si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Garantia Produselor Morris Alexander

Casa Roma Mob SRL respecta prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor și garantiile asociate acestora.

Casa Roma Mob SRL acorda garanţie produselor comercializate.

Reclamatiile privind defectele produsului/produselor achizitionate pot fi facute la urmatoarea adresa de e-mail: contact@morrisalexander.ro spre a fi solutionate sau la numarul de telefon: 0728331100. Daca un produs are un defect de fabricatie va rugam sa ne informati imediat pentru a fi inlocuit.

Va multumim !
Respect your home!

Termeni si Conditii MorrisAlexander.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Recomandam citirea cu atentie a acestora.

SC Casa Roma Mob SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC Casa Roma Mob SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://morrisalexander.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://morrisalexander.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Casa Roma Mob SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul, Casa Roma Mob SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul https://morrisalexander.ro este detinut de catre SC Casa Roma Mob SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau ``ascunsa`` (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe https://www.morrisalexander.ro sunt produse si comercializare de Casa Roma Mob SRL.
Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.