1.1. Livrarea catre CLIENT a produselor/SERVICIILOR achizitionate, este efectuata prin intermediul unei /unor firme de curierat rapid. Firma/firmele de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale CLIENTULUI MORRISALEXANDER, exclusiv pentru prestarea SERVICIILOR de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul Companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii al MORRISALEXANDER. De asemenea, potentialii terti parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea SERVICIILOR de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale CLIENTILOR MORRISALEXANDER, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii al MORRISALEXANDER, prin incheierea cu companiile de curierat a unor Acorduri de prelucrare a datelor personale. In acest sens, firma de curierat poate contacta CLIENTII MORRISALEXANDER prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

1.2. Livrarea se va efectua in medie in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, nu mai tarziu de 3-4 saptamani de la plasarea unei comenzi de catre CLIENT si confirmarea comenzii de catre MORRISALEXANDER. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, MORRISALEXANDER va informa CLIENTUL prin e-mail, cu aplicarea prevederilor art. 8.7.3.

1.3. Toate produsele comercializate pe www.morrisalexander.ro sunt comercializate pe teritoriul Romaniei dar si in alte locatii din afara tarii, in masura in care astfel de informatii sunt disponibile pe SITE in cadrul unei campanii sau daca locatiile vor fi indicate concret in cadrul sectiunii Intrebari frecvente.

1.4. MORRISALEXANDER are dreptul de a adauga tari in lista destinatiilor catre care Compania ofera livrare a produselor comercializate sau poate sa elimine anumite destinatii, onorand comenzile deja plasate pe website inainte de decizia de eliminare a unei destinatii. Compania va informa CLINETII in scris si/sau prin afisate pe website inclusiv prin actualizarea prezentului DOCUMENT, cu privire la orice modificare intervenita in legatura cu transportul coletelor.

1.5. Costurile de livrare sunt suportate de catre CLIENT indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete, cu exceptia cazurilor in care costurile livrarii sunt suportate de catre MORRISALEXANDER, ca urmare a neconformitatii produsului achizitionat, a existentei unui viciu ascuns sau a unui viciu de fabricatie, respectiv a unei deficiente calitative a produsului livrat care nu a fost si nu putea fi cunoscuta de client prin mijloacele obisnuite de verificare, precum si in cadrul unei promotii sau a unei campanii de fidelizare sau promovare initiate de MORRISALEXANDER.

1.6. Costurile de livrare catre destinatiile spre care MORRISALEXANDER asigura servicii de livrare, sunt afisate in cadrul procesului de plasare al comenzii pe website si reprezinta costurile negociate cu Companiile partenere specializate in prestarea serviciilor de curierat. Aceste costuri pot sa varieze in timp in functie de modul in care decurge relatia comerciala dintre Companiile partenere.